پردازش تصویر

خط ویژه : IR : 021-28422

UK : (+44)-200-888-0272

RU : (+7)-499-322-9824

 

پردازش تصاویر امروزه بیشتر به موضوع پردازش تصویر دیجیتال گفته می‌شود که شاخه‌ای از دانش رایانه است که با پردازش سیگنال دیجیتال که نماینده تصاویر برداشته شده با دوربین دیجیتال یا پویش شده توسط پویشگر هستند سر و کار دارد.

پردازش تصاویر دارای دو شاخه عمدهٔ بهبود تصاویر و بینایی ماشین است. بهبود تصاویر دربرگیرندهٔ روشهایی چون استفاده از فیلتر محوکننده و افزایش تضاد برای بهتر کردن کیفیت دیداری تصاویر و اطمینان از نمایش درست آنها در محیط مقصد (مانند چاپگر یا نمایشگر رایانه)است، در حالی که بینایی ماشین به روشهایی می‌پردازد که به کمک آنها می‌توان معنی و محتوای تصاویر را درک کرد تا از آنها در کارهایی چون رباتیک و محور تصاویر استفاده شود.

در معنای خاص آن پردازش تصویر عبارتست از هر نوع پردازش سیگنال که ورودی یک تصویر است مثل عکس یا صحنه‌ای از یک فیلم. خروجی پردازشگر تصویر می‌تواند یک تصویر یا یک مجموعه از نشانهای ویژه یا متغیرهای مربوط به تصویر باشد. اغلب تکنیک‌های پردازش تصویر شامل برخورد با تصویر به عنوان یک سیگنال دو بعدی و بکاربستن تکنیک‌های استاندارد پردازش سیگنال روی آنها می‌شود. پردازش تصویر اغلب به پردازش دیجیتالی تصویر اشاره می‌کند ولی پردازش نوری و آنالوگ تصویر هم وجود دارند. این مقاله در مورد تکنیک‌های کلی است که برای همه آنها به کار می‌رود.

بسیاری از پروسه‌های صنعتی که تا چند دهه پیش پیاده سازی آن ها دور از انتظار بود، هم اکنون با بهره گیری از پردازش هوشمند تصاویر به مرحله عمل رسیده‌اند. با پیشرفت سیستم های تصویر برداری و الگوریتم های پردازش تصویر شاخه جدیدی در کنترل کیفیت و ابزار دقیق به وجود آمده ‌است، و هر روز شاهد عرضه سیستم های تصویری پیشرفته برای سنجش اندازه، کالیبراسیون و ابزار دقیق، حمل و نقل، کنترل اتصالات مکانیکی، افزایش کیفیت تولید، بازرسی، درجه بندی و دسته بندی، جدا سازی و... هستیم. تیم ما میتواند با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر، دگرگونی اساسی در خطوط تولید شرکت شما ایجاد کند.

ماشین بینایی و پردازش تصویر در اتوماسیون صنعتی

کنترل ماشین آلات و تجهیزات صنعتی یکی از وظایف مهم در فرآیندهای تولیدی است. به کارگیری کنترل خودکار و اتوماسیون روزبه روز گسترده‌تر شده و رویکردهای جدید با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نو امکان رقابت در تولید را فراهم می‌سازد. لازمه افزایش کیفیت و کمیت یک محصول، استفاده از ماشین آلات پیشرفته و اتوماتیک می‌باشد. ماشین آلاتی که بیشتر مراحل کاری آنها به طور خودکار صورت گرفته و اتکای آن به عوامل انسانی کمتر باشد. امروزه استفاده از تکنولوژی ماشین بینایی و تکنیک‌های پردازش تصویر کاربرد گسترده‌ای در صنعت پیدا کرده‌است و کاربرد آن بویژه در کنترل کیفیت محصولات تولیدی، هدایت روبات و مکانیزم‌های خود هدایت شونده روز به روز گسترده‌تر می‌شود.

عدم اطلاع کافی بعضی مهندسان در بعضی کشورها از تکنولوژی ماشین بینایی و عدم آشنایی با توجیه اقتصادی به کارگیری آن موجب شده‌است که در استفاده از این تکنولوژی تردید و در بعضی مواقع واکنش منفی وجود داشته باشد. علی رغم این موضوع، ماشین بینایی روز به روز کاربرد بیشتری پیدا کرده و روند رشد آن چشمگیر بوده‌است. عملیات پردازش تصویر در حقیقت مقایسهٔ دو مجموعه عدد است که اگر تفاوت این دو مجموعه از یک محدوده خاص فراتر رود، از پذیرفتن محصول امتناع شده و در غیر این‌صورت محصول پذیرفته می‌شود. در زیر پروژه‌هایی که در زمینهٔ پردازش تصاویر پیاده‌سازی شده است، توضیح داده می‌شود. این پروژه‌ها با استفاده از پردازش تصویر، شمارش و اندازه‌گیری اشیا، دسته‌بندی اشیا، تشخیص عیوب مثل تشخیص ترک، و بسیاری عملیات دیگر را انجام می‌دهند:

    اندازه‌گیری و کالیبراسیون
    جداسازی پینهای معیوب
    بازرسی لیبل و خواندن بارکد
    بازرسی عیوب چوب
    بازرسی قرص
    بازرسی و دسته‌بندی زعفران
    درجه‌بندی و دسته‌بندی کاشی
    بازرسی میوه
    بازرسی شماره چک

بینایی ماشینی

بینایی رایانه‌ای (به انگلیسی: Computer vision) یا بینایی ماشینی (به انگلیسی: Machine vision) یکی از شاخه‌های علوم کامپیوتر است که شامل روش‌های مربوط به دستیابی تصاویر، پردازش، آنالیز و درک محتوای آن‌ها است. معمولاً این پردازش‌ها تصاویر تولید شده در دنیای واقعی را به عنوان ورودی دریافت و داده‌هایی عددی یا سمبلیک را به عنوان خروجی تولید می‌کنند، مانند در شکل‌هایی از تصمیم‌گیری. یکی رویه‌های توسعهٔ این شاخه بر اساس شبیه‌سازی توانایی بینایی انسان در رایانه است.

بینایی رایانه‌ای به مسائل مختلفی از جمله استخراج داده از عکس، فیلم، مجموعه چند عکس از زوایای مختلف و پردازش تصاویر پزشکی می‌پردازد. معمولاً ترکیبی از روش‌های مربوط به پردازش تصاویر و ابزارهای یادگیری ماشینی و آمار برای حل مسایل مختلف در این شاخه استفاده می‌گردد.

منافع و کاربردهای استفاده از تکنیک های پردازش تصویر به شرح زیر است: 

  • افزایش سرعت و کیفیت تولید
  • کاهش ضایعات
  • اصلاح روند تولید
  • گسترش کنترل کیفیت


برخی از خدمات اختصاصی پردازش تصویر شرکت:

  • تشخیص و شناسایی چهره
  • تشخیص و شناسایی الگو کف دست، عنبیه، اثر انگشت.
  • انواع سیستمهای شناسایی و خواندن پلاک خودرو به صورت کاملاً اتوماتیک
  • تشخیص نوری نویسهها
  • شناسایی و تشخیص دست خط
  • تبدیل اسناد کاغذی به الکترونیکی
  • سیستم های تشخیص و ردیابی حرکت
  • سیستم های  تشخیص و خواندن انواع بارکد
  • سیستم های نظارت بر روی نوار تولید، نوار نقاله و ربات ها
  • مباحث مربوط به بازی ها و گرافیک کامپیوتری
  • مباحث مرتبط با بینایی ماشین و دریافت، آنالیز و استخراج داده ها 
  • بهینه سازی تصاویر

 

برای درخواست پیش نمایش (Demo) تکنولوژی های پیاده شده موجود لطفا با شماره 021284282 بخش هوش مصنوعی تماس بگیرید

اطلاعات بیشتر : http://itresearches.com/en/ai-services

  بسیاری از پروسه‌های صنعتی که تا چند دهه پیش پیاده سازی آن ها دور از انتظار بود، هم اکنون با بهره گیری از پردازش هوشمند تصاویر به مرحله عمل رسیده‌اند. با پیشرفت سیستم های تصویر برداری و الگوریتم های پردازش تصویر شاخه جدیدی در کنترل کیفیت و ابزار

مارا در رسانه ها دنبال کنید

 
 

تماس

تهران - پایین تر از میدان فلسطین - ساختمان پزشکان - طبقه سوم - واحد 19

خرید لایسنس اورجینال نرم افزارهای مایکروسافت

تهران - اقدسیه - نرسیده به مینی سیتی - ضلع شمالی بزرگراه ارتش - جنب بانک پاسارگاد - پلاک 113 - طبقه 4
اصفهان- خیابان جابر انصاری - روبروی ایستگاه مترو - ساختمان جهان - واحد 2


دفتر لندن : لندن -  خیابان ونلاک - شماره 20-22 - کد پستی  N1 7GU
دفتر ایروان : ارمنستان - ایروان - مرکز تجاری سیتادل - واحد 205
دفتر مسکو :

شماره های تماس

مرکز تماس و پشتیبانی : 02128422 (5 رقم)

دفتر تهران : 021284282
دفتر اصفهان : 03195024282 - 03195014282
دفتر لندن :  00442008880272 - 00442035198382
دفتر مسکو: 0074993229824
دفتر ایروان : 0037460640221


بخش محصولات مایکروسافت: 02128429090
بخش خدمات حقوقی:  02128429091
بخش خدمات هوش مصنوعی: 02188627521


فکس :
02189781659
02128429386

ایمیل:
مدیریت : [email protected]
پشتیبانی : [email protected]
ارتباطات : [email protected]
فروش : [email protected]
روابط عمومی : [email protected]
کنترل کیفیت و مشتری مداری : [email protected]

تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران همکار رسمی مایکروسافت

Microsoft Partners Partner ID : 4560062

 

در کار خیر با ما شریک باشید

نماینده رسمی IT Researches در ایران

تمامی حقوق برای نمایندگی آی تی ریسرچز IT Researches در ایران (شرکت رایان نت سهامی خاص) محفوظ است.